Brändi

Katso, mitä ORPHICA tekee, mikä on meille tärkeää sekä millaiset arvot ovat päivittäisen työmme perusteita.

Linjamme

Haemme jatkuvasti inspiraatiota luonnosta. Havainnoimme kasvien ominaisuuksia ja käytämme niiden erilaisia uutteita tuottamaan innovatiivisia tuotteita, joiden turvallisuus on laboratoriotutkimuksilla vahvistettu.

Luomme korkeimman laadun tuotteet, jotka eivät ole vain turvallisia, mutta myös tehokkaita. Tämä on mahdollista ainutlaatuisen luonnon voiman ja tieteellisten löytöjen yhdistämisen ansiosta.

Tavoitteemme

Lue lisää siitä, mikä erottaa ORPHICA-tuotemerkin muista

Tavoitteemme on "Real You", eli "Todellinen sinä". Haluamme auttaa sinua löytämään luonnollisen kauneutesi ja korostamaan kaikkia avujasi. Tavoitteenamme on, että rakastaisit itseäsi sellaisena kuin olet - koska olet kaunis.

Brändin maailman luovat huolellisesti valmistetut, erittäin tehokkaat ja innovatiiviset tuotteet. ORPHICA on luotu naisille, jotka arvostavat korkeinta laatua ja etsivät parhaita ratkaisuja.

ORPHICA – 100-prosenttisen luonnollisia, turvallisia ainesosia

TURVALLISUUS

Käytämme luonnossa olevia ainesosia. Huolehdimme tuotteidemme turvallisuudesta ja testaamme ne laboratoriossa varmistaaksemme, että ne eivät aiheuta sivuvaikutuksia.

ORPHICA - naisten luottamus 35 maassa

Luottamus

Valvomme yksityiskohtaisesti koko tuotanto- ja jakeluprosessia, ja siksi voimme olla varmoja, että tuotteet täyttävät odotuksemme. Sen ansiosta ORPHICA on voittanut naisasiakkaiden luottamuksen 35 maassa.

ORPHICA - Ainutlaatuinen luonnollisten ainesten yhdistelmä.

Innovatiivisuus

Suoritamme tutkimuksia varmistaaksemme, mitkä ainekset ovat tehokkaimmat. Luonto on inspiraatiomme, ja siksi tarjoamme ainutlaatuiset ainesten yhdistelmät jatkuvasti kehittäen tuotteitamme.

Emilia Gromska - lisensoitu kosmetologi

"ORPHICA edustaa tuotteiden korkeinta laatua. Yritys valitsee ja yhdistää huolellisesti luonnollisesti saatavissa olevat ainekset luoden erittäin tehokkaita valmisteita. Samalla se huolehtii turvallisuudesta, joka on meille kaikille tärkeää. ORPHICA-kosmetiikassa on tehty lukuisia testejä ärsytyksen ja allergioiden riskin vähentämiseksi. Ihmiset, joiden iho on hauras ja herkkä, voivat varmuudella käyttää tämän brändin tuotteita päivittäiseen hoitoon. Suosittelemme ORPHICA-kosmetiikkaa kaikille, jotka arvostavat korkeaa laatua, haluavat huolehtia itsestään ja nauttia kauniista ulkonäöstä".

EMILIA GROMSKA lisensoitu kosmetologi