Vapauta naisellisuutesi

REALEASH on hieman ylellisyyttä, johon sinulla on varaa.

REALASH pidentää, paksuntaa ja vahvistaa silmäripsesi. Se nopeuttaa niiden luonnollisen kasvun prosessia sekä estää hiustenlähtöä. Suoritetut tutkimukset ovat vahvistaneet sen tehokkuuden. Asiantuntijoiden dermatologisesti ja oftalmisesti testaama tuote tuo esiin oman luonnollisen kauneutesi.

Ilmainen toimitus kuriiripalvelulla! Tilaa Realash jo tänään ja saat toimituksen hintaan 0 EUR

 • palautus 90
  päivän sisällä

  Jos et ole tyytyväinen tuloksiin, voit palauttaa pakkauksen 90 päivän sisällä. Palautamme rahat:

 • Luonnolliset
  ainekset

  ORPHICA-tuotteet sisältävät luonnollisia ainesosia, joiden tehtävänä on huolehtia ihosta silmien ympärillä.

01. VALITSE MÄÄRÄ

REALASH -
EYELASH ENHANCER 70 €

Yhden pakkauksen hinta: 70 € 1 pakkaus: 3ml Hoidon aika: 3 kuukautta 

Tuo iloa niille, joista välität

Asiakkaamme ostavat usein Realashin äidilleen, siskoilleen ja ystävättärilleen. Jos haluat lähimmäisesi kokevan kauneutta, ajattele sitä nostaessasi pakkausten määrää:

Valitse pakkausten kokonaismäärä tilauksessa:

la_cloud_ >la_cloud_
"Paras ystäväni @orphica_official ... Rakastan tätä silmäripsien seerumia. Sen ansiosta muutamassa viikossa silmäripset tulevat pidemmiksi ja paksummiksi, kuten näet itse. Ehdotan sitä kaikille, rakastan sitä, enkä pystyisi pärjäämään ilman sitä." #beauty #makeup #realash #orphica
 • TEHOKKUUDEN TAKUU

  Olemme täysin varmoja tuotteidemme tehokkuudesta. Jopa niin varmoja, että takaamme 100-prosenttisen rahan palautuksen. Se tarkoittaa, että voit palauttaa tuotteen, jos se ei jostain syystä täytä odotuksiasi.

 • VÄLITÖN VAIKUTUS

  Osa naisista on huomannut, että heidän silmäripsensä ovat vahvistuneet ja paremmin ravitut jo vain 14 päivän kuluttua hoidon alusta.

 • TURVALLISUUS

  ORPHICA-brändin kosmetiikat ovat turvallisia ja tehokkaita. Sen vahvistavat suoritetut tutkimukset sekä käyttäjien kertomukset.

 • SALASSAPITO

  Yksityisyytesi suoja on yksi painopisteistämme - emme anna tai myy asiakkaidemme henkilökohtaisia tietoja.

 • TILAUKSET PUHELIMITSE

  Jos jostain syystä et pysty tekemään tilausta www-lomakkeen kautta, soita meille numeroon (+48) 22 112 17 04 (Puhelinpalvelulinja englanniksi.) (8.00–20.00 välillä) ja anna meille kaikki tarpeelliset tiedot sopimuksen toteuttamisesta. Kuriiri toimittaa lähetyksen jälkivaatimuksella.

JOS VÄLITÄT KULMAKARVOJESI KAUNEUDESTA, VOIT LISÄTÄ NIIHIN HOITOAINETTA

 • Brow – Brow Conditioner

  € 65

  Kulmakarvojen hoitoaine Hoida myös kulmakarvojasi! Tehokkaan BROW -hoitoaineen ansiosta kulmakarvasi tulevat näkyvästi tuuheammiksi, vahvemmiksi ja täydemmiksi! Yksi 4 ml-pakkaus riittää 3 kuukauden käyttöön.

  Ennen
  before
  jälkeen
  after

02. TÄYTÄ TILAUSLOMAKE

 • Saanko vastaanottaa lähetyksen oleskellessani ulkomailla? Kuriiripalveluja tarjoavat yritykset, joiden kanssa teemme yhteistyötä, pystyvät toimittamaan lähetyksen melkein kaikkiin maihin maailmassa. Joidenkin maiden kohdalla toimitusaika vain pitenee. Ilmoitamme toimituspäivästä tilauksen tekemisen jälkeen. Toimitus ulkomaille on aina 20 € riippumatta valitusta maasta. Vaadimme, että jokainen tilaus ulkomaille on maksettu etukäteen.
 • Miksi minun pitää antaa puhelinnumeroni? Vaadimme puhelinnumeron, koska se nopeuttaa yhteydenottoa. Puhelinnumerosi välitetään myös kuriiriyritykselle, jotta kuriiri voisi ottaa yhteyttä suoraan sinuun, jos yhteys on tarpeellinen.

03. VALITSE MAKSUTAPA

Maksa nyt PayPal-luottokortilla. Tilaamasi tuotteet lähetetään sinulle vuorokauden kuluessa maksun kirjautumisesta tilillemme

04. TEE TILAUS

Brutto: 0zł
Ilmainen toimitus: 0 €
Maksettava yhteensä: 0€
Tilauksen toimitusaika on 2 päivää
Meidän logistiikan kumppanimme