735 751
EDGE Rajauskynä

Rajauskynä

 • Ilmainen toimitus
 • palautus 90 päivän sisällä

TUHANNET ASIAKKAAT MAAILMAN YMPÄRI RAKASTUIVAT #EDGE

kiehtovat tulokset


 • edge
 • edge
 • edge
 • @thepeacocksvoice
 • edge
 • edge
 • edge


EDGE - Rajauskynä


EDGE Rajauskynä

EDGE on sisäänkierrettävä rajauskynä ainutlaatuisella koostumuksella. Se pysyy iholla pitkään, mikä takaa pysyvän meikin vaikutuksen. EDGEn herkkä tekstuuri mahdollistaa tarkkojen, aistillisten viivojen luomisen. Rajauskynään on liitetty erityinen teroitin, jonka ansiosta voit itse päättää viivan paksuuden. EDGE on helppokäyttöinen ja erittäin käytännöllinen.

Sen innovatiivinen koostumus on rikastettu korkeimman laadun luonnollisilla uutteilla. Lisäksi kynä hoitaa herkkää ihoa silmien ympärillä. EDGE tekee katseestasi syvemmän, ilmeikkäämmän ja houkuttelevamman!

 • Ilmainen toimitus
 • palautus 90 päivän sisällä

SILMIEN IHON HOITO

 • Ainutlaatuinen koostumus
 • Käytön mukavuus
 • Kestävyys ja korkea laatu
EDGE Rajauskynä
Täyteläinen, pigmentoitu väri
Erityisteroitin

EDGE-rajauskynä on ulostyöntyvä, mikä takaa sen tarkan ja yhdenmukaisen käytön. Kynään lisätty teroitin mahdollistaa sopivan viivan paksuuden sopeuttamisen mieltymyksiisi. Ainutlaatuisen EDGE-koostumuksen ansiosta teet helposti sekä trendikkään ,,smoky eyes” -meikin että tarkat, ohuet viivat. Kynällä on täyteläinen, pigmentoitu sävy ja se sopii kaikkiin silmien väriin. EDGE ei tahraa, se levittyy helposti ja jää iholle moneksi tunniksi. Käytä EDGEä ja hämmästytä ilmeikkäällä katseella! EDGE on saatavissa kahdessa värissä - mustana sekä ruskeana.

 • Ilmainen toimitus
 • palautus 90 päivän sisällä

Erinomaiset ainekset

EDGE Rajauskynä

ORPHICA-brändi on korkean laadun ja turvallisuuden takuu. Huolehdimme kauniista ulkonäöstä sekä naisasiakkaidemme mukavuudesta. Siksi EDGE-koostumus on rikastettu korkeimman laadun luonnollisilla uutteilla, jotka ravitsevat herkkää ihoa silmien ympärillä.

Kynän koostumuksessa on muun muuassa kehäkukkaisuutetta, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa, palmettouutetta , joka parantaa silmäripsien kuntoa sekä pellavauutetta, jolla on regeneratiivisia ominaisuuksia. EDGE-kevyt koostumus sisältää myös peltokorteuutetta , joka estää ihon ikääntymistä.

EDGEn herkkä tekstuuri ja kermainen koostumus tekevät kynän käytöstä erittäin helppoa. Olet yhden vedon päässä ihanteellisesta viivasta.

 • Ilmainen toimitus
 • palautus 90 päivän sisällä

Kuinka sitä käytetään?


use conditioner Brow - 1 step
use conditioner Brow - 2 step
use conditioner Brow - 3 step


Aloita viivan piirtäminen silmän sisänurkasta. Piirrä viivaa ripsien linjaa pitkin kasvattaen paksuutta vähitellen. Voit itse päättää oman viivasi paksuuden ja ulkonäön! Jos olet "kissakatseen" fani, työnnä kynän panos ulos ja piirrä paksu ja erottuva viiva, joka on hieman nostettu silmän ulkonurkan kohdalla. Jos haaveilet ohuesta viivasta, riittää kun teroitat kynän siihen liitetyn teroittimen avulla.

01.

Miten EDGE-rajauskynää käytetään?

EDGE on luotu helppokäyttöiseksi, ja sillä voit maalata minkä tahansa rajausviivan. Sekä ylä- että alaluomelle ja silmän vesirajaan EDGE on täydellinen ratkaisu jokaiselle meikkityypille. On syytä huomata, että rajauskynä koostuu laadukkaimmista aineksista, jotka hoitavat herkkää silmää ympäröivää aluetta. Koska EDGE on ulostyöntyvä, se on erittäin kätevä ja mukava käyttää.

02.

Mihin teroitinta käytetään?

EDGEen liitettyä teroitinta käytetään kynän teroittamiseen. Käytä sitä, jos haluat, että viivasi ovat ohuet ja tarkat. Teroita kynä ja nauti ammattimaisesti tehdystä meikistä!

03.

Missä teroitin sijaitsee?

Erityisteroitin on EDGE-kynän lopussa olevassa hopeanvärisessä päässä. Vain yksi vahva veto riittää sen ulosvetämiseen.

04.

Mikä on EDGEn koostumus?

EDGE-mustan rajauskynän koostumus: Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides (and) Hydrogenated Palm Glycerides, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Mica, Talc, PVP/Hexadecene Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Linum Usitatissinum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499. 

05.

Voiko kynä ärsyttää ihoa?

Ei. Innovatiivinen koostumus sekä korkeimman laadun ainekset ravitsevat herkkää ihoa silmien ympärillä ja ovat täysin turvallisia. Rajauskynä ei herkistä eikä ärsytä ihoa.

06.

Millaisen vaikutuksen saan käyttäen ARROW-kynää?

Käyttäen EDGEä saavutat haluamasi vaikutuksen. Jos hierot kynällä heti käytön jälkeen, saat ,,smoky eye”-vaikutuksen. Mutta jos olet ohuiden linjojen fani, voit teroittaa kynän siihen liitetyllä teroittimella. Meikkisi riippuu mieltymyksistäsi!

07.

Mikä tekee EDGE-kynästä ainutlaatuisen?

Ainutlaatuinen rajauskynän koostumus, sen pitkäaikainen vaikutus sekä huolellisesti valitut raaka-aineet, jotka hoitavat herkkää ihoa silmien ympärillä, tekevät EDGEstä ainutlaatuisen. Teet helposti meikin, jota halusit - ,,smoky eyes” -meikistä ohuisiin, tarkkoihin linjoihin. Viivat kestävät koko päivän – sinun ei tarvitse katsoa peiliin joka hetki korjataksesi meikkiä. ORPHICA on kansainvälinen, arvostettu brändi ja tärkeintä meille on asiakkaiden tyytyväisyys. Siksi olemme luoneet korkeimman laadun kosmetiikat.

08.

Missä väreissä EDGE-rajauskynä on saatavissa?

EDGE on saatavissa kahdessa värissä: mustana sekä ruskeana.

09.

Kuinka kauan minun pitää odottaa toimitusta?

Tuote lähetetään kahden työpäivän sisällä. Yritämme täyttää asiakkaidemme odotukset ja maksamme kokonaan lähetyksen kulut.

10.

Onko mahdollista lähettää tuote ulkomaille?

Tietysti. Tarkkailemalla muuttuvia trendejä ja asiakkaidemme tarpeita tilauksemme toteutetaan kaikkialla maailmassa. Sellaisessa tapauksessa lähetyksen toimitusaika pitenee. Toimituskulut ovat 20 EUR.